Servicii și Tarife

Home Servicii și Tarife

Gama variată de analize, la preț accesibil

Efectuăm o gamă vastă de analize medicale ce se adresează tuturor, indiferent de vârstă, gen sau categorie socială.

Puteți efectua testele atât cu biletul de trimitere prin Casa de Asigurări de Sănătate București, cât și fără asigurare sau bilet de trimitere. Raportul calitate-preț al serviciilor noastre este unul dintre cele mai bune de pe piață.

De asemenea, ne adresăm laboratoarelor care efectuează o gamă mică de analize și au cereri reduse. Laboratorul nostru vă stă la dispoziție!

Hematologie

Hematologia este ramura biologiei şi a medicinei care se ocupă cu studiul morfologiei, fiziologiei şi patologiei sângelui şi a organelor care îl produc, precum şi a bolilor asociate.

Biochimie

Un profil biochimic complet este un set de analize de sânge care evaluează funcțiile organelor interne, măsoară electroliții din organism și relevă valoarea enzimelor circulante.

Imunologie

Poți face analize imunologie pentru a depista din timp orice eventuală contactare a unui virus, astfel încât acesta să nu ducă la complicații sau să îți afecteze
sănătatea.

Coagulare

Testele de coagulare sunt analize de sânge care măsoară eficiența și timpul necesar sângelui unei persoane de a se coagula în condiţii standard. Acestea permit aprecierea stării de funcționare a sistemului vascular în perspectiva unei intervenții chirurgicale.

Microbiologie

Microbiologia este o ramură a biologiei care se ocupă cu studiul morfologiei şi fiziologiei microorganismelor. Aceasta analizează microorganismele unicelulare invizibile pentru ochiul uman (ciuperci, bacterii sau protozoare) și influența acestora asupra organismelor vii.