Despre noi

Home Despre noi
Povestea Life Diagnostic

Povestea noastră

Povestea Life Diagnostic a început atunci când am pus bazele unui laborator privat de analize medicale. De atunci, abordăm lucrul de zi de zi cu profesionalism și pasiune pentru știință.

Teste efectuate rapid, cu tehnologie superioară

Folosim tehnologia în cel mai bun mod posibil: salvăm vieți prin analiza corpului uman. Alături de fiecare pacient construim treptele către cele mai eficiente tratamente prin buletine de analize precise și complexe.

Putem efectua peste 1800 de teste, în mare parte rezultatele fiind eliberate în aceeași zi. Un test de impact este cel de intoleranțe alimentare, ce oferă șansa pacienților să își corecteze stilul de viață printr-o dietă corespunzătoare și să evite anumite maladii.

Gama variată de analize, la preț accesibil

Efectuăm o gamă vastă de analize medicale ce se adresează tuturor, indiferent de vârstă, gen sau categoria socială.

Puteți efectua testele atât cu biletul de trimitere prin Casa de Asigurări de Sănătate București, cât și fără asigurare sau bilet de trimitere. Raportul calitate-preț al serviciilor noastre este unul dintre cele mai bune de pe piață.

De asemenea, ne adresăm laboratoarelor care efectuează o gamă mică de analize și au cereri reduse. Laboratorul nostru vă stă la dispoziție!

Hematologia este ramura biologiei şi a medicinei care se ocupă cu studiul morfologiei, fiziologiei şi patologiei sângelui şi a organelor care îl produc, precum şi a bolilor asociate.

Un profil biochimic complet este un set de analize de sânge care evaluează funcțiile organelor interne, măsoară electroliții din organism și relevă valoarea enzimelor circulante.

Poți face analize imunologie pentru a depista din timp orice eventuală contactare a unui virus, astfel încât acesta să nu ducă la complicații sau să îți afecteze sănătatea.

Testele de coagulare sunt analize de sânge care măsoară eficiența și timpul necesar sângelui unei persoane de a se coagula în condiţii standard.  Acestea permit aprecierea stării de funcționare a sistemului vascular în perspectiva unei intervenții chirurgicale.

Microbiologia este o ramură a biologiei care se ocupă cu studiul morfologiei şi fiziologiei microorganismelor. Aceasta analizează microorganismele unicelulare invizibile pentru ochiul uman (ciuperci, bacterii sau protozoare) și influența acestora asupra organismelor vii.

Diplome și certificate ce atestă profesionalismul echipei noastre

Analize
pentru
bebeluși și copiii

Oferim
analize speciale
pentru
orice vârstă

Brain Treatment

Analize
de
imunologie

Regăsiți
setul de analize
special pentru
imunologie

Pregnancyt-Icon

Analize
pentru femei
însărcinate

Oferim
prioritate și rapiditate
în efectuarea testelor în
sarcină

Disabled Care

Atenție sporită persoanelor cu dizabilități

Efectuați o programare specificând această nevoie și suntem 100% la dispoziția dumneavoastră

Programează-te online folosind formularul de mai jos:

    Încredere, eficiență și profesionalism

    De-a lungul anilor, Life Diagnostic a câștigat încrederea pacienților în serviciile pe care le oferă prin eficiența testării, rapiditatea rezultatelor analizelor, prețurile accesibile și profesionalismul de care a dat dovadă.